Billeder fra byggeriet og dagen for klubhusudvidelsen afslutning. (Klik her)

Bogø Sejlklub besluttede i 2005, at det gamle klubhus, der bestod af to sammebyggede skurvogne, skulle gå på pension.

Takket være velvillige fonde, sponsorer og ikke mindst medlemmernes frivillige arbejde er det lykkedes, at opføre dette flotte og funktionelle hus.

Regler for leje af klubhuset.

1. Klublokaler kan lejes af medlemmer med stemmeret i Bogø Sejlklub.  Juniormedlemmer under 18 år, kun ved forældres tilstedeværelse.

2. Lejer skal være til stede ved arrangementet.

3. Huset udlejes på følgende vilkår: A - Leje for en aften kl. 16.00-24.00 = 500,00 kr. B - Leje for et døgn kl. 10.00-10.00 = 1000,00 kr.

4. Huset afleveres rengjort - i samme stand, som det modtages.

5. Strømforbrug afregnes til dagspris.

6. Beskadiget inventar erstattes.

Spørgsmål vedr. udlejning rettes til: Jørgen Høppermann 22 28 47 93 eller 55 89 34 34