Bogø Sejlklub

Klubben er etableret i 1987. En af klubbens store aktiviteter er den i vort nærområde kendte kapsejlads ”Tærø Rundt”. Sejladsen har været afholdt siden 1989, har senest haft 50 tilmeldte både. Tilmelding kan foretages fra denne hjemmeside.

Klubben har ca. 125 medlemmer. Ungdomsafdelingen har mange medlemmer, der flittigt bruger vores optimistjoller, Tera joller, Feva joller og 405'er. Meld dig ind i Bogø Sejlklub som familie-, senior-, ungdoms- eller støttemedlem.

Bogø Sejlklub er en meget aktiv klub. Vi lægger vægt på humor, god mad, hyggelige udflugter og dejlige kapsejladser.

Vores hjemhavn er Bogø Havn (Lindebroen), hvor vi efter udbygningen har plads til ca. 50 både. Positionen er: 54° 54,8´N, 12° 03,2´E.
Efter istandsættelsen af havnebygningen er forholdene for havnens brugere og gæstesejlere tidssvarende. Der er etableret nye baderum, vaskemaskine, tørretumbler samt dejligt køkken og fællesrum.

Besøg jævnligt denne hjemmeside, hvor du kan følge med i klubbens aktiviteter. Klik på linket til højre og læs de sidste udgaver af vort klubblad ”Signalmasten”.
via link på startsiden

Vedtægter for Bogø Sejlklub